Juraj Kemka

Juraj Kemka – info

  • narodil se 17.09.1977, Trnava
  • slovenský herec
  • vystudoval VŠMU a ze školy šel hned do divadla Astorka Korzo 90
  • s kolegou Mariánem Miezgou si spolu zahráli ve filmu „Rozhovor s nepriaťelom“ z roku 2007
  • také se podíval do Ameriky
  • mimo hraní v divadle se Juraj věnuje dabingu

Filmografie:
2009 – Chuť leta
2009 – X=X+1
2008 – Panelák
2007 – Ordinácia v růžovej záhrade
2007 – Rozhovor s nepriaťělom
2004 – Dve slabiky po zadu
zdroj: fdb.cz, particka.sk

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *